2024. July 13. Saturday
Ma: Jenő, Indra Holnap: Örs, Stella
Bokod község honlapja

Művelődési ház felújítása Bokodon

TOP_PLUSZ-1.2.1-21-KO1-2022-00037

Kedvezményezett neve

Bokod Község Önkormányzata

Elérhetősége

2855 Bokod, Hősök tere 6.

A projekt címe

Művelődési ház felújítása Bokodon

A projekt azonosító száma

TOP_PLUSZ-1.2.1-21-KO1-2022-00037

A projekt tervezett befejezési dátuma

2026.02.28.

A támogatás összege

59 020 129 Ft

Támogatás mértéke

100%

A projekt tartalmának bemutatása

A projekt Bokod községben valósul meg, mely az ITP-ben Városhálózati csomópont és településegyüttes (T1) célterülethez tartozó település, az Oroszlányi járásban található. A támogatási kérelmet a b) Városhálózati csomópont és településegyüttes számára elkülönített indikatív keretösszegre nyújtjuk be.

A tervezett fejlesztés a Bokod Község Önkormányzatának 100%-os tulajdonában lévő művelődési ház épületében valósul meg, melynek helyszíne: 2855 Bokod, Hősök tere 6. hrsz. 832

A projekt megvalósításának eredményeképpen a lakosság elégedettsége az épület felújításával nő, egy kulturáltabb, élhetőbb közművelődési környezet jön létre, a hagyományőrző, kulturális és egyéb programok korszerű környezetben valósulhatnak meg. A fejlesztés a minőségi, modern környezet kialakításával csökkenti a különbséget a kistelepülések és városok között, az itt élők szívesebben töltsék el szabadidejüket a megújult közösségi épületben.

A projekt keretében az alábbi tevékenységek valósulnak meg: fűtési rendszer megújítása, padlózat cseréje, székek és hangtechnika cseréje, légkondicionáló beépítése, belső ajtók cseréje, akadálymentesítés.

A projekt megvalósításának eredményeképpen a lakosság elégedettsége az épület felújításával nő, egy kulturáltabb, élhetőbb közművelődési környezet jön létre. A fejlesztés a minőségi, modern környezet kialakításával csökkenti a különbséget a kistelepülések és városok között. A projektarányos akadálymentesítéssel a fogyatékkal élőknek biztosítva lesz az esélyegyenlőség, könnyebben hozzáférhető lesz ez a közszolgáltatás.

Beruházás folyamatos bemutatás

1. Kiindulási állapot
Képre kattintva nagyban és galériában nyílik!

Projekt 1

Projekt 2

Projekt 3

2. Kivitelezés közbeni fotók

Projekt 4

Projekt 5

Projekt 6

Projekt 7

Önkormányzat

Ügyintézés

Legnépszerűbb cikkek

Elérhetőségeink

Bokodi Polgármesteri Hivatal
2855 Bokod, Hősök tere 6.

Postacím:
2855 Bokod, Hősök tere 6.

Elektronikus elérhetőségeink: