2023. September 29. Friday
Ma: Mihály, Mikes Holnap: Jeromos, Becse
Bokod község honlapja

Színjátszótábor

2019. June 27., Thursday 08:58

A bokodi gyermek színjátszó tábort idén első alkalommal szervezte meg Dallos Zoltán az óvodás és kisiskolás korosztály számára.

A táborban sok érdekes program kapott helyett. Első nap Kisteleki Gergely solymász tartott a gyerekeknek solymász bemutatót. A három harris mellett elhozta Deltát, a kormoránt is. A bemutató alatt sok érdekességet megtudhattak a gyerekek a madarak életéről. Délután Sasvári Zoltán és Sasváriné dr. Borbíró Katalin bogár bemutatótáját és interaktív mesejátékát is élvezték a kicsik.

Keddtől a sok móka mellett megkezdődött a felkészülés a csütörtöki táborzáró előadásra. A darabot Dallos Zoltán írta kimondottan erre az alkalomra. A koreográfiát Gévay Mária színész-táncos vezetésével sajátíthatták el a gyerekek.

Kézműves-foglalkozásokkal Kontráné Halmi Helga, sportolással Puskás Alexa várta az apróságokat minden nap. Szerdán meglátogatták Maczik Ramónát, akinél több száz papagájjal találkozhattak.

A csütörtök délelőtt gyorsan eltelt a jelmezek kiválasztásával és a színpadi próbával. Délután végre eljött a nagy pillanat, amikor a kicsik megmutathatták szüleiknek, hogyan változnak át manókká, tündérekké, boszorkává a színpadon. Az utolsó napot fagyizással, kézműves foglalkozással, vizes játékokkal töltötték. Emlékül mindenki vitt magával egy kis tündérport.

A tábor öt napja alatt sorra megjelentek a bokodi idősebb színjátszók is. Köszönjük nekik, hogy önként segítettek, játszottak az apróságokkal és szeretettel várjuk őket augusztus végén a felsősöknek és középiskolásoknak szervezett színjátszó táborba.

Köszönet illeti Bokod község önkormányzatát melynek támogatásával sok jelmezt készíthettek a szülők és segítők.

Kontráné Halmi Helga

Nincs esemény rögzítve!

Önkormányzat

Ügyintézés

Legnépszerűbb cikkek

Elérhetőségeink

Bokodi Polgármesteri Hivatal
2855 Bokod, Hősök tere 6.

Postacím:
2855 Bokod, Hősök tere 6.

Elektronikus elérhetőségeink: