2020. November 29. Sunday
Többnyire felhős -0,7 °C
Ma: Taksony, Ilma Holnap: András, Andor
Bokod község honlapja

Napközis Színjátszós Tábor

2020. August 5., Wednesday 08:30

A Napközis Színjátszós Táborokat ezen a nyáron is megszervezte a KaDarka Társulat. A sok jelentkező miatt kétszer egy hetes időszakban.

A változatos programok két helyszínen zajlottak: a falusi rétessel a gyermekek bepillantást nyerhettek a rétes készítés rejtelmeibe a Bokodi Tájháznál. Az Ürgehegyi lovas udvarban lovagolhattak és lovas kocsizhattak, az OVTV-ben ismerkedtek a televíziózás műfajával. Tekézhettek az Oroszlányi Sportban Karácsony Lászlóval, meglátogathatták a Majki Bányászati Múzeumot ahol a kisvasút óriási móka volt mindenki számára.

A hetet előadás zárta, ami a gyerkőcök hozzátartozóinak lett bemutatva a bokodi színházteremben. Egész héten lelkesen készültek prózával, dalokkal, táncokkal. Dallos Zoltán a színészmesterség csínját-bínját mutatta be nekik, Gévay Máriával táncolhattak, Kontráné Halmi Helga és Gordos Erika sok érdekes kreatív foglalkozást tartott.

A program a Bokodi Művelődési Ház, a Bokodi Önkormányzat, a Bányász Klub Közösségi és Rendezvényház, valamint a Bányász Klub Alapítvány támogatásával valósulhatott meg. Köszönet a KaDarKölykök középiskolás színjátszósainak, akik nagy lelkesedéssel segítőként ott voltak velük minden nap!

Kontráné Halmi Helga
Fotók: Halmi Helga

Nincs esemény rögzítve!

Önkormányzat

Ügyintézés

Legnépszerűbb cikkek

Elérhetőségeink

Bokodi Polgármesteri Hivatal
2855 Bokod, Hősök tere 6.

Postacím:
2855 Bokod, Hősök tere 6.

Elektronikus elérhetőségeink:
Email: hivatal@bokod.hu
Hivatali kapu neve: BOKODPH
KRID azonosító: 209052327