2020. January 27. Monday
Felhős 1.4 °C
Ma: Angéla, Angelika Holnap: Károly, Karola
Bokod község honlapja

Színjátszó Tábor 2019

2019. September 4., Wednesday 07:46

Augusztus utolsó hetében zajlott a KaDarkölykök Színjátszó Tábor.

Az idősebb korosztály öt napig élvezhette egymás társaságát Bokodon a Művelődési Házban Dallos Zoltán, Gévay Mária és Kontráné Halmi Helga felügyeletével. Ezúton is köszönjük az önkormányzat által ingyenesen biztosított helyet!

A tábor ideje alatt a szelektív hulladékgyűjtés természetessé vált a gyerekek számára, így kicsit ezzel is a környezettudatos életmód felé fordítottuk a figyelmüket. A bokodi színjátszósok mellett Környéről, Oroszlányról is érkeztek gyerekek a táborba. Meglátogatták az OVTV székhelyét, ahol kedvesen fogadták őket és minden kérdésükre választ kaptak a televíziózással kapcsolatban.

Szalonnát sütöttek a Tájháznál, azután hajnalig tréfás játékokkal szórakoztak. De nem csak szórakozásból állt a hét. Nehéz fizikai és szellemi munka is folyt. Kardió edzések, drámajátékok, énekes-táncos koreográfiák elsajátítása, prózai jelenetek kidolgozása is várt a tinikre. Egy hét alatt szinte tökéletesen felkészültek egy fantasztikus előadásra, amit szeptember 7-én, a Bokodi Piknik Fesztiválon láthatnak az érdeklődők.

Kontráné Halmi Helga

Önkormányzat

Ügyintézés

Legnépszerűbb cikkek

Elérhetőségeink

Bokodi Közös Önkormányzati Hivatal
2855 Bokod, Hősök tere 6.

Postacím:
2855 Bokod, Hősök tere 6.

Elektronikus elérhetőségeink: