2021. October 19. Tuesday
Ma: Nándor, Lora Holnap: Vendel, Iringó
Bokod község honlapja

Advent harmadik vasárnapja

2018. December 20., Thursday 11:57

Advent harmadik vasárnapján a Bokodi Művelődési Házban a Katolikus szolgálat nevében igét hirdetett és gyertyát gyújtott, Ambrózy Tamás katolikus plébános.

Ezt követte „Varázslatos Karácsony” címmel Pataki Tamás középiskolai végzős hallgató virágkötészeti bemutatója, kiállítása. Tamás a színpadon mutatta meg hogyan készültek a nagyteremben kiállított alkotásai. Közben mesélt a virágkötészet szépségeiről, fortélyairól. Menyasszonyi csokrait elbűvölő hölgyek kezében csodálhattuk meg. Meghívott vendége, Benkő Anna virágkötő is bemutatta egy csodálatos adventi koszorúját. Az előadást a DeJa Vu Tánccsoport táncosai színesítették.

A szünetben süteményt, szaloncukrot, forralt bort, forró teát fogyaszthattak a vendégek.

Ezt követően Schön Martin művészkerékpáros mesélt élményeiről, az eddig elért eredményeiről. Az idei művészkerékpár világkupa négy állomásból álló versenysorozat volt (Csehország, Hollandia, Hongkong, Németország), melyen Martin az összetett ranglista második helyén végzett. A Teremkerékpár Világbajnokságon Belgiumban, Liegeben férfi egyéni kategóriában az 5. helyen végzett. A beszámolót háttérképek vetítése tette még érdekesebbé.

Kontráné Halmi Helga

Nincs esemény rögzítve!

Önkormányzat

Ügyintézés

Legnépszerűbb cikkek

Elérhetőségeink

Bokodi Polgármesteri Hivatal
2855 Bokod, Hősök tere 6.

Postacím:
2855 Bokod, Hősök tere 6.

Elektronikus elérhetőségeink:
Email: hivatal@bokod.hu
Hivatali kapu neve: BOKODPH
KRID azonosító: 209052327