2022. October 5. Wednesday
Ma: Aurél, Galina Holnap: Brúnó, Renáta
Bokod község honlapja

Falunapi összefoglaló

2018. August 7., Tuesday 13:33

Vetélkedők, kulturális programok, koncertek széles választékát kínálták a július 27.- 28-án, megtartott falunapok. A polgármesteri hivatal előtt napraforgókkal díszített felirat hirdette, hogy itt valami történik.

A rendezvénysorozat pénteken este az Ismerős Arcok együttes koncertjével kezdődött, amire a környező településekről is sokan érkeztek. Ezt követően Dj.Dóbi retro disco zenéire táncolhatott a közönség.

Szombaton már reggel 9 órakor megkezdődött a gyermek horgászverseny a bokodi Öreg tónál. Az eső sem riasztotta el a lelkes kis horgászokat. A díjazottakon kívül természetesen mindenki kapott ajándékot.

A rendezvénytéren közben elkészült a Dadi és a Bokodi Földtulajdonosok Vadásztársasága által a község lakosai részére felajánlott és elkészített tárkonyos vaddisznópörkölt. A Bokodról elszármazottak baráti találkozóján rég nem látott ismerősök örülhettek a viszontlátásnak.

A rendezvénytér színpadán Czunyiné Dr.Bertalan Judit országgyűlési képviselő, Popovics György a megyei közgyűlés elnöke, Csonka László Bokod polgármestere nyitotta meg hivatalosan is az idei falunapot.

Elsőként a Bokodi Gyermek Néptánccsoport kis táncosai szórakoztatták a közönséget. A Bazsarózsa Népdalkör népdalcsokorral és pohárköszöntővel üdvözölte a vendégeket. Ezt követően a Székesfehérvári Vadászkürt együttes mutatta be műsorát.

A szárligeti Liget Line Dance Country együttes igazi vadnyugati hangulatot teremtett táncosaival és country zenéjével. A közönség soraiból is csatlakozhattak hozzájuk egy táncra. A DeJa Vu Tánccsoport idén is, mint minden évben, hatalmas sikert aratott izgalmas, lendületes és látványos produkciójával.

17 órától a Groouvehouse együttes szórakoztatta a közönséget.

A Zsitvabesenyői kultúrcsoport csodálatos népviseletével, népdalaival és citera zenekarával mutatta be testvér településünk zenei kultúráját.

20 órától hajnalig mulathatott a közönség a falubálban a Retro Moss Band együttessel.

A gyerekeket egész délután kézműves foglalkozások, hennafestés, arcfestés, izgalmas kvíz kérdések, népi körhinta, valamint ugrálóvár is várta.

Reméljük, mindenki jól érezte magát, és jövőre újra eljön a Bokodi Falunap rendezvényeire.

Kontráné Halmi Helga

Nincs esemény rögzítve!

Önkormányzat

Ügyintézés

Legnépszerűbb cikkek

Elérhetőségeink

Bokodi Közös Önkormányzati Hivatal
2855 Bokod, Hősök tere 6.

Postacím:
2855 Bokod, Hősök tere 6.

Elektronikus elérhetőségeink: